e
Banner

Etiketler: renault trucks



XPO, 100 adet Renault Trucks elektrikli kamyon alımı gerçekleştirdi



Fransa'da alternatif yakıtlı yük taşımacılığında öncü olan XPO, filosu için 100 adet Renault Trucks elektrikli kamyon alımı gerçekleştirdi. XPO'nun yeni yatırımı, şirketin Ekim 2021'den bu yana Lyon ve Paris bölgelerinde devam eden tam elektrikli Renault Trucks E-Tech D, 16 tonluk kamyon testini takiben yapıldı. Böylece Renault Trucks, XPO filosu ile uzun soluklu iş birliğini sürdürüyor. 




Renault Trucks Edirne bayisi ilk teslimatını Erşen Lojistik’e yaptı


Yayın: 27-03-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Erşen Lojistik, kömür taşımacılığı operasyonlarını sürdüren filosunu Renault Trucks T EVO çekiciler ile tek markalı yapmayı hedefliyor.




Türk gençleri, Fransa’da fabrikayı ziyaret etti


Yayın: 17-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks’ın uluslararası platformda düzenlediği iki ayrı yarışmasının birincileri Burak Süvari ve Enes Bolat, Lyon'da Renault Trucks fabrikasını ziyaret ettiler. 




Kuehne+Nagel'den 23 adet Renault Trucks elektrikli kamyon yatırımı


Yayın: 26-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Kuehne+Nagel, Fransa'da karayolu taşımacılığı hizmetlerinde kullanılacak 23 adet Renault Trucks elektrikli aracının ilk teslimatını aldı. 




Renault Trucks, dekarbonizasyon için e-eğitim platformu sunuyor


Yayın: 08-05-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Taşımacılığın dekarbonizasyon gerekliliği artık yaygın şekilde kabul görse de taşımacılık ve lojistik profesyonelleri arasında hala soru işaretleri bulunuyor. Bu nedenle elektrikli mobilite alanında yaklaşık on beş yıldır uzman olan Renault Trucks, herkese açık, ücretsiz bir e-eğitim platformu sunuyor. "Dekarbonizasyon Akademisi", stratejik düşünmelerine ve işlerinin dönüşümünü güvenle planlamalarına yardımcı olmak üzere profesyonellerin sorularının yanıtlanmasını sağlıyor.




Meryıldız Lojistik'ten 30 adet Renault Trucks yatırımı


Yayın: 27-07-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Meryıldız Lojistik, Renault Trucks ile devam ettiği filo yatırımlarını Turbo Compound teknolojisine sahip motorlar ve Excellence Predict sözleşmesi tercihleriyle güçlendiriyor.  




EKSA’nın yeni sarı çekicileri, yine Renault Trucks EVO serisi


Yayın: 01-08-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ağır ve gabari dışı yük taşımacılığının liderlerinden EKSA Transport, yeni alımlarıyla Renault Trucks EVO serisinden memnuniyetini tasdikliyor.




Renault Trucks’tan “Okul Başlıyor” kampanyası


Yayın: 10-08-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, araçları yola bakımlı devam ederken çocukların okul heyecanını paylaşıyor. Renault Trucks servis noktalarına gelen müşterilerine okul çantası hediye ediyor.




Yüksel Nakliyat, atılımlarını Renault Trucks çekiciler ile sürdürüyor


Yayın: 26-10-2023
Kategori: Ticari Araçlar

2023 yılında da filosunu Renault Trucks çekiciler ile güçlendiren Yüksek Nakliyat, Renault Trucks’ın Lyon'daki fabrikasını ziyaret etti. İlk Renault Trucks çekicilerini 2009 yılında filosuna katan Yüksel Nakliyat, Bolu merkezli olarak tüm Avrupa’ya lojistik hizmeti sunuyor. İkinci jenerasyon yöneticileri ile yeni atılımlar planlayan şirket, iki adet Renault Trucks T 520 EVO ve bir adet T 480 EVO çekicileri ile yine filosuna yatırım yapıyor. 




Oğuzhan Ağır Nakliyat filosunu Renault Trucks’ın tüm modelleriyle çeşitlendirdi


Yayın: 19-12-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Oğuzhan Ağır Nakliyat, sunduğu farklı taşımacılık hizmetleri için filosundaki araç gamını çeşitlendirdi. Renault Trucks T, C ve K modellerinden oluşan teslimat ile 70 adetlik araç yatırımı yaptı. Ankara’da Ceyhan Otomotiv’in tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde Oğuzhan Ağır Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Kılıç, yeni araçlarını Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine’den teslim aldı.